Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Am I infected?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 MattTucker555

MattTucker555

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 21 August 2016 - 07:03 AM

So it all happened yesterday.

I was scripting some gamemode stuff for a game and then suddenly the compiler couldnt compile. It was strange as it was the first time and it was running with admin permission, i even tried compiling a backup (which was 100% fine and used to compile) but failed.

Suddenly everything kept demanding admin permissions, even when i tried using the calculator.

Decided to reinstall my windows and formatted the C drive, but same problem. Now whenever i try to open firefox or internet explorer or anything, it opens the "open with" dialog. I am posting this on phone.

Need help. Atm malware antibytes is scanning.

Edited by Orange Blossom, 21 August 2016 - 09:41 AM.
Moved from Windows 7 to AII. ~ OB


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 MattTucker555

MattTucker555
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 21 August 2016 - 07:37 AM

Malware antibytes found 11 threats. After removing wanted to restart, and now it wont open. Does the same thing as firefox/internet explorer

#3 dc3

dc3

    Bleeping Treehugger


  • Members
  • 30,714 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Foothills of Northern Ca.
  • Local time:10:56 AM

Posted 21 August 2016 - 09:50 AM

If you formatted the hdd and reinstalled the operating system your computer should be clean.

 

Did you run the malware scan before or after formatting the hdd and reinstalling Windows 7?

 

Was Malwarebytes Antimalware the program you ran for the malware scan?


Family and loved ones will always be a priority in my daily life.  You never know when one will leave you.

 

 

 

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users