Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet Explorer not working after getting rid of Windows 10


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Arlothia

Arlothia

  • Members
  • 144 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:05:05 PM

Posted 13 August 2016 - 05:13 PM

Hello! So I tried Windows 10 out on my Asus computer for about a day, didn't like it, reverted back to Windows 7 Home Premium, but now IE isn't working. I tried downloading it, but the download would never finish. I've completely deleted all traces of IE on my computer (as far as I can tell) and tried the download again, but still no luck. Please help!

 

Thank you!

Arlothia



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Komputer Dummy

Komputer Dummy

  • Members
  • 28 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:05 PM

Posted 14 August 2016 - 01:56 PM

Hello! So I tried Windows 10 out on my Asus computer for about a day, didn't like it, reverted back to Windows 7 Home Premium, but now IE isn't working. I tried downloading it, but the download would never finish. I've completely deleted all traces of IE on my computer (as far as I can tell) and tried the download again, but still no luck. Please help!

 

Thank you!

Arlothia

I had a similar problem a few weeks ago after Windows 10 was downloaded onto my computer unknown to me. When I refused to accept it it was removed but my computer (Asus Win. 7) wouldn't connect to internet. Had to take it to a shop. They said my MacAfee firewall was preventing the thing from working. They were able to bypass the firewall and fix it. Only cost $120 for a 3 month old computer to be fixed. I don't know if this is your problem though.

 

Dennis



#3 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,883 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:07:05 PM

Posted 14 August 2016 - 04:08 PM

Not sure what you did...but IE is an integral part of Windows.  Exactly what steps did you take to "delete" it?

 

Louis






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users