Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Stupid Evil Mic


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 moomoo

moomoo

  • Members
  • 267 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:10 PM

Posted 15 August 2006 - 08:35 PM

i got my mic working a couple months ago and i decided to take it out and re plug and now its not working and its making me mad...ive checked my device manager and shows nothing(that i know of anyway). the mic came with the computer...last time i plugged it in i restarted and i tihnk it took a day or 2...well any advice would be great!

thanks,
moomoo

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Enthusiast

Enthusiast

  • Members
  • 5,898 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Florida, USA
  • Local time:04:10 PM

Posted 16 August 2006 - 11:53 AM

I don't believe a mic will show up in the device manager.

Do you see a speaker icon in the area next to the clock?
Double click on it.
Then click "options" in the box that opens.
Choose "properties"
Scroll down amd make sure that the box for the mic has a check mark
click "OK"

also:
Try changing the battery in the mic, and make sure it's plugged into the right jack.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users