Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Wifi Slowdown After KB3176495 Applied (My Fix)


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 KB0

KB0

  • Members
  • 18 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:47 PM

Posted 11 August 2016 - 07:18 AM

My wifi throughput went from a consistent 65 Mbps down to less than 1 Mbps.

 

I noticed several new active appearances in device manager:

 

 

wanminiport1.jpg

 

 

Here's what I did to fix my issue:

 

1. IPCONFIG /RELEASE

2. Reboot my router

3. Reboot my laptop

4. IP CONFIG /RENEW

 

Thereafter, the newly discovered devices reverted to their previous "inactive" state and my wifi throughput speeds returned to normal:

 

 

wanminiport2.jpg

 

 

Just something to try if you run into the same thing.

 

KB0



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users