Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

100% disk usage from Service host local system


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 kearleyboy95

kearleyboy95

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:31 AM

Posted 30 July 2016 - 05:33 PM

As title says, my computer is always at 100% disk usage(see picture). I have disabled everything I could find to fix the problem including windows notifications, super fetch, windows search, i've disabled both AV's (windows defender and avg) as well. This always happens in Win 10, but never when I use win 7. I recently updated to try again and the same thing is happening. I've used 4 different HDDS trying to reinstall windows to fix this and each one has ended up going to 100% disk usage for no reason, usually after a few weeks from the fresh win 10 install (well, win 7 install then upgrading).

 

One thing I notice when looking through settings trying to fix this was windows updates says updates are available and is updating, however it just says 0% and never moves. (see picture).

 

Specs for my computer: 4790k, gtx 970, 2tb seagate hdd, 8gb ram, win 10

Attached Files


Edited by kearleyboy95, 30 July 2016 - 05:34 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users