Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Email Accounts Not Loading


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 RobtB

RobtB

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:09 AM

Posted 14 July 2016 - 04:44 PM

Using Windows XP on privately-built machine. I have two email accounts on the system, one is Gmail and the is is Yahoo. Everything has been fine for the last four years but now I cannot access my email after I turn on my computer. I can open every other internet site the same as usual but email will not open until the computer has been on for about five hours. Then it runs fine. Should I leave the computer on and never turn it off now? I am getting a Windows 10 system soon but would like to keep this computer for my wife's use. Thanks for any ideas you may have.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,287 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:06:09 AM

Posted 14 July 2016 - 06:28 PM

Both Gmail and Yahoo are web-based email sites.

 

If you can access other Internet sites with ease and only have problems with those two sites...I'd have to think of possibly corrupt cookies.

 

Louis



#3 ZeroForge

ZeroForge

  • Members
  • 113 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Planet Earth
  • Local time:06:09 AM

Posted 15 July 2016 - 09:56 PM

Hello, RobtB:

 

What web browser are you using?  For Windows XP, I recommend using Mozilla FireFox.  (IE is very out of date and Google Chrome has discontinued any updates for XP).  As hamluis has mentioned cookies, have you tried clearing your cookies and cache?

 

If you need more information on how to do this, you can find a good guide here: https://kb.iu.edu/d/ahic

 

Let us know if this resolves your problem and have a great day!

-ZeroForge






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users