Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

problem with Faststone Image Viewer


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 finky46

finky46

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:06 PM

Posted 07 July 2016 - 09:19 PM

I recently updated my old version of Faststone Image Viewer on my XP S3 and now it won't open??????

 

When I click on the short cut it momentarily flashes the app and that's it.

 

Could somebody enlighten me as to what the problem might be.

 

I have tried 3 different versions and none work.

 

Thanks John

 

 

 

 



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 finky46

finky46
  • Topic Starter

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:06 PM

Posted 08 July 2016 - 08:45 PM

Well, I managed to fix it. I looked at the Fastone files listed in the software on my W10 and noticed that quite a few files were missing in the XP version, so I transfered the files from W10 to my XP and reloaded the software and that did the trick.

 

That leaves me with the question ? why didn't those files download?

 

Anyways I'm glad things are back to normal.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users