Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Is this a BSOD?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 kurtgillis12

kurtgillis12

  • Members
  • 116 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:01 AM

Posted 01 July 2016 - 08:48 AM

I'm using an old Toshiba Satellite L300D-01N. It's been working fine for a while. Suddenly last night, it just randomly powered off on me (It didn't just go black, like it actually went to "Windows is shutting down etc..)

I had assumed it was out of power (even though it was plugged in) so I let it charge for the night using the same charger it always used. Now when I try to turn it on it shows the Toshiba loading screen, then the Windows Loading screen for a couple seconds, then a sort of blue box flashes and it goes back to the Toshiba loading screen.

I tried starting windows normally, and starting from last known working state or whatever its called, but the same thing still happens.

I reallly need this working again!

EDIT: Actually its more like 2 blue boxes flash at each bottom corner of the screen after a very brief few seconds of the Windows load up screen.

 

http://imgur.com/gallery/dzxgWMV

 



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 usasma

usasma

    Still visually handicapped (avatar is memory developed by my Dad


  • BSOD Kernel Dump Expert
  • 25,090 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Southeastern CT, USA
  • Local time:03:01 AM

Posted 02 July 2016 - 09:43 AM

No, that's not a BSOD.  Sounds like a hardware problem to me.
I'd suggest posting over in the Internal Hardware forums for some more expert advice:    http://www.bleepingcomputer.com/forums/f/7/internal-hardware/ 


My browser caused a flood of traffic, sio my IP address was banned. Hope to fix it soon. Will get back to posting as soon as Im able.

- John  (my website: http://www.carrona.org/ )**If you need a more detailed explanation, please ask for it. I have the Knack. **  If I haven't replied in 48 hours, please send me a message. My eye problems have recently increased and I'm having difficult reading posts. (23 Nov 2017)FYI - I am completely blind in the right eye and ~30% blind in the left eye.<p>If the eye problems get worse suddenly, I may not be able to respond.If that's the case and help is needed, please PM a staff member for assistance.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users