Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Windows 10 rebooting every night between 4:30 am and 5:00 am


  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1 ericc2728

ericc2728

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:59 AM

Posted 30 June 2016 - 03:08 PM

Windows 10 rebooting every night between 4:30 am and 5:00 am, there is nothing in task scheduler or event viewer that would indicate a reason for this. Can anyone help?



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 FreeBooter

FreeBooter

  • Members
  • 3,137 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Turkey - Adana
  • Local time:04:59 PM

Posted 30 June 2016 - 05:18 PM

Download Autoruns  and run it as administrator when scan finnish from Menu bar click File --> Save and select the Save as type as Autoruns Data (*.arn) click Save button. Place the saved Autoruns log into zip archive and attach the zip archive to your next post for us to download.


Posted Image


#3 ericc2728

ericc2728
  • Topic Starter

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:59 AM

Posted 30 June 2016 - 06:11 PM

thanks!



#4 ericc2728

ericc2728
  • Topic Starter

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:59 AM

Posted 30 June 2016 - 06:19 PM

it says i'm not permitted to upload this kind of file, because it's rar?



#5 FreeBooter

FreeBooter

  • Members
  • 3,137 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Turkey - Adana
  • Local time:04:59 PM

Posted 30 June 2016 - 06:22 PM

That is why i ask you to place the log file into zip archive.


Edited by FreeBooter, 30 June 2016 - 06:23 PM.

Posted Image


#6 ericc2728

ericc2728
  • Topic Starter

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:59 AM

Posted 30 June 2016 - 06:22 PM

same error when i try to upload uncompressed



#7 FreeBooter

FreeBooter

  • Members
  • 3,137 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Turkey - Adana
  • Local time:04:59 PM

Posted 30 June 2016 - 06:25 PM

What you mean uncompressed did you zip the log file and try attaching to your next post also try uploading as it is without archiving the log file.


Posted Image


#8 FreeBooter

FreeBooter

  • Members
  • 3,137 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Turkey - Adana
  • Local time:04:59 PM

Posted 30 June 2016 - 06:27 PM

I have just test a zip archive and it works i had no issue attaching the zip archive to my post.


Posted Image


#9 ericc2728

ericc2728
  • Topic Starter

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:59 AM

Posted 30 June 2016 - 06:28 PM

yes that's what i meant, i zipped it with winrar, and tried loading it without the archive file. as a .rar file and as a .arn file



#10 ericc2728

ericc2728
  • Topic Starter

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:59 AM

Posted 30 June 2016 - 06:29 PM

ok sorry i used .rar as archive, it works as .zip

Attached Files



#11 FreeBooter

FreeBooter

  • Members
  • 3,137 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Turkey - Adana
  • Local time:04:59 PM

Posted 30 June 2016 - 06:32 PM

Right click the log file and from context menu select Sent to --> Compressed (zipped) folder and try again to upload the zip archive


Okay cool please give me sometime to go over the log file.


Posted Image


#12 FreeBooter

FreeBooter

  • Members
  • 3,137 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Turkey - Adana
  • Local time:04:59 PM

Posted 30 June 2016 - 06:37 PM

You need to create new log this one for some reason is corrupted its not opening make sure to disable antivirus program before running the Autoruns tool.


Posted Image


#13 ericc2728

ericc2728
  • Topic Starter

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:59 AM

Posted 30 June 2016 - 08:59 PM

finally got it! Was running 64 bit version instead of normal. It works now. Thanks

Attached Files



#14 FreeBooter

FreeBooter

  • Members
  • 3,137 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Turkey - Adana
  • Local time:04:59 PM

Posted 30 June 2016 - 09:03 PM

Okay it has worked give me little time to have a look at the log.


Posted Image


#15 FreeBooter

FreeBooter

  • Members
  • 3,137 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Turkey - Adana
  • Local time:04:59 PM

Posted 30 June 2016 - 10:14 PM

Hi ericc2728,

 

Sorry it took this long to reply to you but i must say you have many startup programs any one of them can be causing the restart issue disable the once below they may be restarting the computer. You can disable any one of non microsoft programs from starting at logon time to Windows from Logon tab but first hide Microsoft entries by clicking Options tab from menu bar and select Hide Microsoft Entries also click  Scan Options and place a check mark for Verify code signatures,
Check VirusTotal.com  and Submit Unknown Images check boxes. You should also ask for malware checkup as there are few executable files that are bit worrying.

 

 


 

everything.exe  <-- Could be malware infection.

"ScanSnap OnlineUpdate Watcher"

"ScanSnap WIA Service Checker"  If you encounter difficulties with ScanSnap WIA Service Checker or any other programs , you can uninstall the associated program (Start > Control Panel > Programs and Features).

 

 

Am I Infected? What do I do? How do I get help? Who is helping me?
 


Edited by FreeBooter, 30 June 2016 - 10:15 PM.

Posted Image





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users