Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Start Button Text Dissapeared?


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Blood of Red Moon

Blood of Red Moon

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:37 AM

Posted 11 August 2006 - 09:17 AM

Hello, I went to sleep last night with my computer on and everything was fine, well when I woke up I found that my computer had been reset(i think i left auto matic updates on) and now my windows vista start button doesnt say start. Im using Aero Style (Vista Beta - 2) and even when I change my settings to make it look like windows XP again, the start text is still gone. I have no idea how, or why this happened and if anyone can help, i would appreciate it.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 toshibauser

toshibauser

  • Members
  • 174 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:37 AM

Posted 11 August 2006 - 09:36 AM

not you
:huh:
not you, me, im off topic
this is a little off topic, but could you post a screenshot, i think no text on the start button would look cool!!

Edited by toshibauser, 11 August 2006 - 09:37 AM.


#3 Blood of Red Moon

Blood of Red Moon
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:37 AM

Posted 11 August 2006 - 09:40 AM

Here is a screen shot for you.

Attached Files



#4 toshibauser

toshibauser

  • Members
  • 174 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:37 AM

Posted 11 August 2006 - 10:23 AM

isnt thier a start button for vista thats just a circle?
you could try going to that and then switching back, it might reset
and maybe try microsoft for a patch

#5 usasma

usasma

    Still visually handicapped (avatar is memory developed by my Dad


  • BSOD Kernel Dump Expert
  • 25,091 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Southeastern CT, USA
  • Local time:11:37 AM

Posted 12 August 2006 - 01:04 PM

Mine was set that way by default - could be that you'll find the setting by right clicking on the button and select "Properties" (I don't have Vista hand to check).
My browser caused a flood of traffic, sio my IP address was banned. Hope to fix it soon. Will get back to posting as soon as Im able.

- John  (my website: http://www.carrona.org/ )**If you need a more detailed explanation, please ask for it. I have the Knack. **  If I haven't replied in 48 hours, please send me a message. My eye problems have recently increased and I'm having difficult reading posts. (23 Nov 2017)FYI - I am completely blind in the right eye and ~30% blind in the left eye.<p>If the eye problems get worse suddenly, I may not be able to respond.If that's the case and help is needed, please PM a staff member for assistance.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users