Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Cannot Get Videos To Open And Play


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 sikntired

sikntired

  • Members
  • 1,002 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:09:06 AM

Posted 24 June 2016 - 10:42 AM

Current OS is Win 7 Home Premium IE 11. Also, recently had to have Hard Drive replaced as it was failing.

 

Here is the scenario: Typed in Yanni on Youtube On Sacred Ground and it brings up the link. I click on the link and it acts as if it is going to load but it just goes to a blank screen. I've tried several times and have gone to just Youtube videos with the same results.

 

I've searched for answers and tried suggestions offered. Below are some of the things I've tried so far.

 

1) Turned off Active X and Do Not Track Requests

2) Uninstalled and re-installed Silverlight and Media Player

3) Tried Installing latest Adobe Flashplayer Win X

4) Tried compatibility view

 

Kind of at a loss and would appreciate any thoughts.

 

TIA



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,899 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:09:06 AM

Posted 24 June 2016 - 10:56 AM

Do videos on the hard drive play properly?

 

Louis



#3 sikntired

sikntired
  • Topic Starter

  • Members
  • 1,002 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:09:06 AM

Posted 24 June 2016 - 11:29 AM

Do videos on the hard drive play properly?

 

Louis

 

Yes.

 

Also should add that I have tried going to Internet Options in Tools and clicking on Advanced to see if "Use Software Rendering instead of GPU rendering is checked...and it is.


Edited by sikntired, 24 June 2016 - 11:33 AM.


#4 dc3

dc3

    Bleeping Treehugger


  • Members
  • 30,612 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Foothills of Northern Ca.
  • Local time:07:06 AM

Posted 24 June 2016 - 11:32 AM

Please download and try VLC Media Player.


Family and loved ones will always be a priority in my daily life.  You never know when one will leave you.

 

 

 

 


#5 sikntired

sikntired
  • Topic Starter

  • Members
  • 1,002 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:09:06 AM

Posted 24 June 2016 - 11:43 AM

Please download and try VLC Media Player.

 

Would if I could, but these old tired eyes could not find the download button.



#6 dc3

dc3

    Bleeping Treehugger


  • Members
  • 30,612 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Foothills of Northern Ca.
  • Local time:07:06 AM

Posted 24 June 2016 - 01:32 PM

https://www.videolan.org/vlc/


Family and loved ones will always be a priority in my daily life.  You never know when one will leave you.

 

 

 

 


#7 sikntired

sikntired
  • Topic Starter

  • Members
  • 1,002 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:09:06 AM

Posted 24 June 2016 - 03:33 PM

I have to apologize to everyone :blush:  I failed to turn off Tracking Protection even though I thought I had. Videos work properly.

 

Thanks to all for your interest . Ole gray matter ain't what it used to be.


Edited by sikntired, 24 June 2016 - 04:53 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users