Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

My Windows phone not working fine when connected to Wi-Fi!


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Reeshabh

Reeshabh

  • Members
  • 17 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:01:25 AM

Posted 16 June 2016 - 07:48 AM

My Lumia 640 is not connecting to the Microsoft Account, or downloading/updating apps from the Store when it is connected to the Wi-Fi. It works fine on Mobile Data connection. However, all my other devices, such as two PCs, some android phones are working completely fine. I have checked my date/time and even reset it. I have reset my phone twice, and even changed the language and region to that of US together. But still no help.

I have checked the settings of my router, and confirmed that there was no blocking feature enabled on it. But still, from yesterday, my phone is behaving strangely. Please help!

 

These are the screenshots in order:-

Attached File  wp_ss_20160616_0002.png   83.89KB   0 downloads

 

Attached File  wp_ss_20160616_0003.png   29.51KB   0 downloads

 

Attached File  wp_ss_20160616_0001.png   39.17KB   0 downloads


Edited by Chris Cosgrove, 16 June 2016 - 08:25 AM.
Moved from Windows 10 to 'Window phone'


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 JohnnyJammer

JohnnyJammer

  • Members
  • 1,120 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:QLD Australia
  • Local time:05:55 AM

Posted 21 June 2016 - 07:34 PM

Cant look at the images for some reason so cant help you out mate.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users