Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

I think i am infected(RiskWare.IStealer, )


  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

#1 Dragos73

Dragos73

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:39 PM

Posted 16 June 2016 - 03:14 AM

Hello guys, sorry if  posted in the wrong section.

I had some malware removed by Malware Bytes Premium but it seems they are not gone.

As i just have a feeling they are not gone, i am posting here some logs. It got my attention uttorent, which auto-started and went into dutch or smth( i managed to delete it but it seems like it wasn't everything)

I have attached the logs of FRST and MiniToolBox

Attached Files



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 nasdaq

nasdaq

  • Malware Response Team
  • 40,508 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Montreal, QC. Canada
  • Local time:01:39 PM

Posted 18 June 2016 - 08:17 AM

Hello, Welcome to BleepingComputer.
I'm nasdaq and will be helping you.

If you can please print this topic it will make it easier for you to follow the instructions and complete all of the necessary steps in the order listed.
===

ATTENTION: System Restore is disabled
Turn System Restore On for Drives in Windows 10
http://www.tenforums.com/tutorials/4533-system-protection-turn-off-drives-windows-10-a.html
===

For your added security Enable your Firewall.
http://computerstepbystep.com/windows_firewall_service.html
===

Press the windows key Windows_Logo_key.gif+ r on your keyboard at the same time. This will open the RUN BOX.
Type Notepad and and click the OK key.
Please copy the entire contents of the code box below to the a new file.
 
start


CreateRestorePoint:
EmptyTemp:
CloseProcesses:

GroupPolicyScripts: Restriction <======= ATTENTION
GroupPolicyScripts\User: Restriction <======= ATTENTION
CHR Extension: (Chrome Web Store Payments) - C:\Users\Dedal\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\nmmhkkegccagdldgiimedpiccmgmieda [2016-04-03]
U0 vela; C:\Windows\System32\drivers\idmbvyv.sys [79064 2016-06-16] (Malwarebytes)
S3 btwaudio; \SystemRoot\system32\drivers\btwaudio.sys [X]
S3 btwl2cap; \SystemRoot\system32\DRIVERS\btwl2cap.sys [X]
S3 btwrchid; \SystemRoot\System32\drivers\btwrchid.sys [X]
C:\Users\Dedal\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\nmmhkkegccagdldgiimedpiccmgmieda
C:\Windows\System32\drivers\idmbvyv.sys

End
Save the file as fixlist.txt in the same folder where the Farbar tool is running from.
The location is listed in the 3rd line of the Farbar log you have submitted.

Run FRST and click Fix only once and wait.

Restart the computer normally to reset the registry.

The tool will create a log (Fixlog.txt) please post it to your reply.
===

Please post the log and let me know what problems you are having with this computer.

#3 Dragos73

Dragos73
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:39 PM

Posted 19 June 2016 - 06:21 AM


Fix result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 19-06-2016
Ran by Dedal (2016-06-19 14:11:55) Run:1
Running from C:\Users\Dedal\Desktop\malware
Loaded Profiles: Dedal (Available Profiles: Dedal)
Boot Mode: Normal
==============================================

fixlist content:
*****************
start


CreateRestorePoint:
EmptyTemp:
CloseProcesses:

GroupPolicyScripts: Restriction <======= ATTENTION
GroupPolicyScripts\User: Restriction <======= ATTENTION
CHR Extension: (Chrome Web Store Payments) - C:\Users\Dedal\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\nmmhkkegccagdldgiimedpiccmgmieda [2016-04-03]
U0 vela; C:\Windows\System32\drivers\idmbvyv.sys [79064 2016-06-16] (Malwarebytes)
S3 btwaudio; \SystemRoot\system32\drivers\btwaudio.sys [X]
S3 btwl2cap; \SystemRoot\system32\DRIVERS\btwl2cap.sys [X]
S3 btwrchid; \SystemRoot\System32\drivers\btwrchid.sys [X]
C:\Users\Dedal\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\nmmhkkegccagdldgiimedpiccmgmieda
C:\Windows\System32\drivers\idmbvyv.sys

End
*****************

Restore point was successfully created.
Processes closed successfully.
C:\Windows\system32\GroupPolicy\Machine => moved successfully
C:\Windows\system32\GroupPolicy\GPT.ini => moved successfully
C:\Windows\SysWOW64\GroupPolicy\GPT.ini => moved successfully
C:\Windows\system32\GroupPolicy\User => moved successfully
C:\Users\Dedal\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\nmmhkkegccagdldgiimedpiccmgmieda => moved successfully
vela => service not found.
btwaudio => service removed successfully
btwl2cap => service removed successfully
btwrchid => service removed successfully
"C:\Users\Dedal\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\nmmhkkegccagdldgiimedpiccmgmieda" => not found.
"C:\Windows\System32\drivers\idmbvyv.sys" => not found.

=========== EmptyTemp: ==========
BITS transfer queue => 583648 bytes
DOMStore, IE Recovery, AppCache, Feeds Cache, Thumbcache, IconCache => 61129359 bytes
Java, Flash, Steam htmlcache => 47591119 bytes
Windows/system/drivers => 13017252 bytes
Edge => 38546172 bytes
Chrome => 508857582 bytes
Firefox => 0 bytes
Opera => 0 bytes

Temp, IE cache, history, cookies, recent:
Default => 0 bytes
ProgramData => 0 bytes
Public => 0 bytes
systemprofile => 128 bytes
systemprofile32 => 0 bytes
LocalService => 0 bytes
NetworkService => 149792 bytes
Dedal => 357585309 bytes

RecycleBin => 0 bytes
EmptyTemp: => 979.9 MB temporary data Removed.
================================


The system needed a reboot.

==== End of Fixlog 14:14:06 ====
 
Everything looks good, thanks for helping me. Just one more question. Those ip's in MTB log, should i be concerned about them? i don't  know what that command  "add route prefix " does.

Edited by Dragos73, 19 June 2016 - 06:24 AM.


#4 nasdaq

nasdaq

  • Malware Response Team
  • 40,508 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Montreal, QC. Canada
  • Local time:01:39 PM

Posted 19 June 2016 - 09:27 AM

The settings in the MTB is not my forte.

I suggest you start a new topic in the Networking forum.

http://www.bleepingcomputer.com/forums/f/21/networking/

Post the Mini tool box log.

An expert should be able to help you better than I can.

#5 Dragos73

Dragos73
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:39 PM

Posted 19 June 2016 - 09:56 AM

ok, you can lock the topic. thanks again






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users