Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

unidentified network no internet access by lanwire but works fine in another pc


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 saiteja

saiteja

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 04 June 2016 - 11:33 AM

tried evrything in software solutions and say new thing regarding this

Attached Files

  • Attached File  pb1.PNG   363.68KB   1 downloads

Edited by Chris Cosgrove, 04 June 2016 - 03:33 PM.
Moved from Win 7 to 'Networking'


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 TheTripleDeuce

TheTripleDeuce

  • Members
  • 275 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Canada EH!
  • Local time:02:53 PM

Posted 04 June 2016 - 03:56 PM

are you saying the Ethernet cable works on another pc? or are you saying other pc's can connect to the internet



#3 Trikein

Trikein

  • Members
  • 1,321 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Rhode Island, US
  • Local time:12:53 PM

Posted 06 June 2016 - 07:34 PM

Looks like a 169 IP which happens when the computer fails DHCP. More info on problem and network please.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users