Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

bad internet only for my computer


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 badinternet4sixyears

badinternet4sixyears

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:44 AM

Posted 01 June 2016 - 08:48 PM

this problem has been going on for over a year on and off. i use a usb wifi adapter. my ping goes from 30 to 100000 and i have no idea why and its irritating me. these are my speedtest results http://prntscr.com/bb984w

leave a comment if you need more info



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Wand3r3r

Wand3r3r

  • Members
  • 2,027 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:44 AM

Posted 02 June 2016 - 12:37 AM

You have no internet with those ratings. try a different wifi adapter



#3 Trikein

Trikein

  • Members
  • 1,321 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Rhode Island, US
  • Local time:03:44 AM

Posted 02 June 2016 - 05:34 PM

What USB adapter do you have? What OS are you running? First thing that comes to mind is update your drivers and make sure the adapter has as direct LOS to router as possible. A USB extension cord can help with this. If all else fails, go wired. Bad wired > good wireless IMO






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users