Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

the connection was reset - different problem


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Bryan G

Bryan G

  • Members
  • 17 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Milwaukee, WI.
  • Local time:09:20 AM

Posted 31 May 2016 - 09:18 PM

I tried to search the forum before posting but didn't see anything similar right away, and with over 1000 results, I didn't feel like going through every one.

This isn't a big deal, when I get this I can just reload the page and get it back but my situation is different than the others I've searched.

 

I'll have a page that is fully loaded, done, all set. Then, some time later, minutes, sometime hours, all of the sudden I'll go back the a tab and the page is gone and there will be a page with that error "the connection was reset".

If this happened while loading, I'd understand, but why would this happen long after the page was loaded?



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users