Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Network Wont Connect.....


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Micr0b0t

Micr0b0t

  • Members
  • 19 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Chicago
  • Local time:04:48 PM

Posted 08 August 2006 - 01:57 PM

[size=5][b][color=#000000]Ok well here is the problem I am setting up my wan again and now for some reason the laptop only gets internet connection and my desktop which I have the network with my Linksys router (WRT54G). Then after five minutes of the laptop getting internet via WAN it tells me limited or no connectivity, can anyone please help me. If you need any more information I will provide it....

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 acklan

acklan

    Bleepin' cat's meow


  • Members
  • 8,529 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Baton Rouge, La.
  • Local time:03:48 PM

Posted 09 August 2006 - 01:19 AM

Try...
Start> Run> cmd> ipconfig /flushdns.
IE> Tools> Internet Options> Delete-Cookies, Files, History. Also set history to "0".
"2007 & 2008 Windows Shell/User Award"




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users