Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Mozilla Firefox problem


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 process8

process8

  • Members
  • 77 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:51 PM

Posted 05 May 2016 - 11:29 PM

hi,

 

trying to download mozilla firefox. it downloads, runs and drops the new icon on my browser but when i click on it to open it i get this message: "The address isn't valid"

 

why is this happening and how can i fix it?

 

thank you.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 imdeepster

imdeepster

  • Members
  • 20 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:21 AM

Posted 05 May 2016 - 11:47 PM

try to open in Safe Mode (with addons disabled) and see if it works



#3 process8

process8
  • Topic Starter

  • Members
  • 77 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:51 PM

Posted 06 May 2016 - 12:21 AM

try to open in Safe Mode (with addons disabled) and see if it works

running Windows 7 on this and it's a new OS to me.

 

how do i open it in safe mode?

 

also, and this is strange to me, the mozilla icon is showing in the taskbar on the ling that leads here to bleeping computers.



#4 process8

process8
  • Topic Starter

  • Members
  • 77 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:51 PM

Posted 06 May 2016 - 01:40 AM

i think i had firefix completely unloaded.

 

i made IE my default browser and then googled "download mozilla."

 

it downloaded, i hit run, it said it installed and would open to firefox.

 

i saw a window open behind the installer and it said:

 

The address isn't valid

The URL is not valid and cannot be loaded.

    Web addresses are usually written like http://www.example.com/
    Make sure that you're using forward slashes (i.e. /).

 

what the hell could be causing this?

 

it's like the program is installed but it isn't. why won't it open and what's this jazz about the address being no good?

 

the firefox icon showed up in the taskbar when i came here.

 

no internet history is recorded.

 

so i guess it is my browser in a way but i can't open it up for add ons or any other settings.


Edited by process8, 06 May 2016 - 02:16 AM.


#5 process8

process8
  • Topic Starter

  • Members
  • 77 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:51 PM

Posted 06 May 2016 - 02:24 AM

i wish the hell i know what i did.

 

but it's fixed.

 

i LOVE learning a new OS.

 

and i don't think i'll be going to Win 10 anytime soon.



#6 HalfBreed

HalfBreed

  • Members
  • 46 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Georgia, US
  • Local time:06:51 PM

Posted 20 May 2016 - 11:20 PM

I keep waiting for all the bugs in Windows 10 to get hit by the exterminator before  jumping on it.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users