Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Ram slot 1 causing issues


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 ThermalHaste

ThermalHaste

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:12 PM

Posted 03 May 2016 - 08:25 PM

So, after much troubleshooting, I found that my first slot of ram is causing start up issues. Overall, I could call it a mobo issue. But is there any troubleshooting I could do to actually fix it or is buying a mobo the only way? Basically, as long as something is plugged into the first slot, my "DRAM" light stays solid and nothing will ever come on screen.

 

Here's my other thread where there was a ton more information.

http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/612933/computer-runs-but-no-display/#entry3992451



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Sneakycyber

Sneakycyber

    Network Engineer


  • BC Advisor
  • 6,133 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ohio
  • Local time:10:12 PM

Posted 03 May 2016 - 09:41 PM

Take all your RAM out and try each stick in a slot other than 1. If they all work it's likely your motherboard. What speed is your RAM?
Chad Mockensturm 
Network Engineer
Certified CompTia Network +, A +




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users