Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Odd Hard Drive Problem


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 captaind

captaind

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:14 AM

Posted 06 August 2006 - 10:40 AM

I'm running an MSI micro-atx mobo, and a Seagate 320gb SATAII HD. In most cases the computer and BIOS will see the HD with no problems, however, every once in a while it will no longer see the HD after a power down or restart. When I open the case I hear the HD spinning so it has power. Right now the fix is to unplug the SATA connection and the power connection, and plug it back in. After that it will see the HD again for a few more times. What could be the prob in this case?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Joshuacat

Joshuacat

    01001010 01000011


  • Members
  • 1,950 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ontario, Canada
  • Local time:06:14 AM

Posted 06 August 2006 - 11:29 AM

To rule out a hardware issue, try to run the diagnostic utility to see if anything is detected.

http://www.seagate.com/support/disc/utils.html

Let us know,
JC




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users