Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Chrome Extension Won't Work and More


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 ryrhino

ryrhino

  • Members
  • 61 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:06:28 PM

Posted 16 April 2016 - 11:55 PM

I have an administrator and standard account on this pc. Windows 8.1. On the standard account when using Chrome the extensions such as disconnect, ublock orign, and https everywhere do not show each time chrome is opened and the bookmarks bar also does not show each time chrome is opened. Why did this happen? I don't have this issue on the administrator account.

I have tried uninstalling and reinstalling chrome but that did not fix the issue. Would you suggest deleting the account and make a new account? Or is there a setting in chrome that I need to check? The always show bookmarks bar box is checked.
Anything else I could try instead of deleting and making a new account?

When trying to make a new windows user account by clicking settings then change pc settings I got an error box. The error box I mean is the one on the bottom of the screen shot with the black arrow in it. I do not know how else to make a new user account or why I got the error box. Please tell me what I need to do to fix this.

I found this. When I tried to open PC settings in safe mode I was unable to do so. I got the same error box. I did a sfc/scannow. I don't know what any of that means or if it will help solve this issue. Would you suggest doing a refresh/restart?

Another thing that I don't know if it is helpful is that a lot of the titles on the apps screen such as Microsoft store, games, finance all have error by them.

 

I do not know why but sometimes the user account signs in with a temporary account. When that happens the extensions do not work in Chrome. When the user account signs in without a temporary account then the extensions in Chrome do work.  Perhaps that will help solve this issue. 
 

Thanks for your help.


Edited by ryrhino, 17 April 2016 - 06:56 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users