Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

"Load faIled" error upon form submit


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 radioattic

radioattic

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:32 AM

Posted 14 April 2016 - 10:16 AM

New user here.  I'm a self-taught webmaster (radioattic.com, localcolorcafe.com &others) for almost twenty years now.

 

I think this problem is unique to AOL's browser inside their Desktop.

 

I have a form on my web site that loads another page in the same folder upon clicking the submit button.  This file is part of the "<form action=" parameter.  One of my users is getting this error when he keys submit:

 

Load Failed
Load of URL http://radioattic.com/****.php failed with error code -101. 

 

I hid the name of the file because I don't think it's relevant to the problem.  But will show it if needed.  I have searched for this verbiage and error number of days with no success.  Try as I may, I have been unable to duplicate the problem, even when I use the form inside AOL's desktop!

 

Does anyone here know what could be the cause for this error?

 

Friendly Webmaster



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users