Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Defraggler scan decreases free space - WHY ??


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 jmac0408

jmac0408

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Hamilton, Ontario, Canada
  • Local time:05:08 PM

Posted 04 April 2016 - 10:45 AM

Started the latest Defrag operation with 83% free space (500 GB HDD) and upon completion there is only 81% !!

 

What's happening ??

 

As always, any input and/or direction will be very much appreciated.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 SleepyDude

SleepyDude

  • Malware Response Team
  • 3,175 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Local time:09:08 PM

Posted 04 April 2016 - 11:11 AM

Hi,

 

Most likely related with this: http://www.piriform.com/docs/defraggler/technical-information/windows-vista-and-volume-shadow-copies


• Please do not PM me asking for support. Post on the forums instead it will increases the chances of getting help for your problem by one of us.
• Posts in the Malware section that are not replied to within 4 days will be closed. PM me or a moderator to reactivate.
• Please post your final results, good or bad. We like to know! Thank you!

 
Proud graduate of GeekU and member of UNITE
___
Rui

 
 


#3 jmac0408

jmac0408
  • Topic Starter

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Hamilton, Ontario, Canada
  • Local time:05:08 PM

Posted 04 April 2016 - 04:41 PM

Thanks SleepyDude for your input.  I'll see if this works on my Windows 7 Professional SP! system.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users