Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

CLIStart.exe and MOM.exe no disk errors on startup


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 catcomp

catcomp

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:11:17 AM

Posted 16 March 2016 - 11:16 AM

Sometimes, but not always, the following errors appear on startup:

 

Error on Startup - CLIStart.exe

There's no disk in the drive.  Please insert disk into drive\device\harddisk\volume8

 

Mom.exe - no disk in F

 

I don't remember recently unplugging any device from a USB port.

 

Thank you for any suggestions about making these errors go away.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 usasma

usasma

    Still visually handicapped (avatar is memory developed by my Dad


  • BSOD Kernel Dump Expert
  • 25,090 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Southeastern CT, USA
  • Local time:11:17 AM

Posted 16 March 2016 - 06:21 PM

Both files relate to the software for your AMD graphics card.

I don't know what happened to volume8 of your hard drive, nor what happened to drive F:

 

The easiest solution is to:

- download a fresh set of the latest AMD graphics drivers for your system (if it's a laptop, get them from the laptop manufacturer's website, if it's a desktop, get it from the AMD website)

- uninstall the current AMD software

- install the freshly downloaded drivers

- reoot to see if the error has gone away.

 

If this doesn't fix it, post back and we'll try other things.


My browser caused a flood of traffic, sio my IP address was banned. Hope to fix it soon. Will get back to posting as soon as Im able.

- John  (my website: http://www.carrona.org/ )**If you need a more detailed explanation, please ask for it. I have the Knack. **  If I haven't replied in 48 hours, please send me a message. My eye problems have recently increased and I'm having difficult reading posts. (23 Nov 2017)FYI - I am completely blind in the right eye and ~30% blind in the left eye.<p>If the eye problems get worse suddenly, I may not be able to respond.If that's the case and help is needed, please PM a staff member for assistance.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users