Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

My Pictures


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 ocean77

ocean77

  • Members
  • 226 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:South Carolina
  • Local time:10:30 PM

Posted 12 March 2016 - 01:01 PM

Not quite sure what happened. Went to My Pictures to get an image and I noticed that ALL my pictures have duplicated. Could some share with me how this would happen and if there is a way to fix the problem? Thank you!



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 rp88

rp88

  • Members
  • 2,980 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:02:30 AM

Posted 12 March 2016 - 03:12 PM

The duplicate pictures, I assume they have slightly different names from the originals. What is the difference, do they by any chance have the word "-Copy" appended to them? If so that suggests you might have tried to clear their metadata and other properties by using the "create copies with all properties and personal information removed" and in the process now have the original and the metadataless copy of every image. Another useful thing would be if you could please report any programs you have installed in the last week or two.

Edited by rp88, 12 March 2016 - 03:13 PM.

Back on this site, for a while anyway, been so busy the last year.

My systems:2 laptops, intel i3 processors, windows 8.1 installed on the hard-drive and linux mint 17.3 MATE installed to USB




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users