Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Win 10 + Outlook 2016 HTML linked images are not displaying on New emails Signat


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 rijAthmohAmmed

rijAthmohAmmed

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:33 PM

Posted 10 March 2016 - 12:06 PM

Hi There,

 

Linked image are not displaying properly on Outlook 2016 Signature which is running only in Windows 10. I have the same thing happening on more than on computer(Win10+Outlook2016).

As you could see below, it should be displaying our company logo and Facebook logo where it shows only a blank thumbnail. However at the same time image will display if I save the new mail and open it from 'Drafts'.

 

 

CpsDFCn.jpg

 

This is only happening to the images in 'Signature' area, I have tested this with different linked images and the result is the same. Please let me know if someone could assist me in this.

Thanks,

Rijath Mohammed



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Knoxvox

Knoxvox

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:03 PM

Posted 30 August 2016 - 07:39 AM

Hi Rijath.

 

Did you ever find an answer to this? I am experincing the same issue with Outlook 2016 on Windows 10 client.

 

/Knoxvox






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users