Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Apps with logos gone


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Robert Sukovich

Robert Sukovich

  • Members
  • 357 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Van Buren, Arkansas
  • Local time:09:54 PM

Posted 06 March 2016 - 11:28 PM

Greetings. Re: Windows 10 o/s Desktop

     Recently, I stripped all of the apps from my starting page and did a reset which eliminated all of the apps that I added with Google.

     My thought was to repin the apps selectively as I go along. In doing so, I am not able to pin from Google and have to use a browser from MSN or Yahoo. The apps that I eliminated were many and they all had their own logo so I could just see by the logo what website it was. Now, every time I pin a website to the starting page it is blue with the "e" in the center and it is identified with the name of the website below the "e". I am sick and tired of seeing that "e" and want to get back to when I pin a website to the starting page I would prefer the logo of the website. thanks for any help.



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users