Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Problems


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 ef1970

ef1970

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:27 PM

Posted 04 March 2016 - 05:56 AM

Mod Edit:  Split from http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/564410/svchostexe-plug-play-high-cpu-;-svchost-dcomlaunch-high-memory/ - Hamluis.

 

 Did you ever get to the bottom of this, as I have a number of machines that are doing exactly this. dcomlaunch and plug and play services taking up CPU (not so much a memory problem - and I know there is a KB fix for that which didn't work)

 

I've disabled windows update, uninstalled software, checked for malware, sfc'ed, reset WMI repositories, unplugged hardware... and I just cannot get the bottom of it.

 

Checked with the sysinternal tools and I am getting nowhere...

 

Any ideas?


Edited by hamluis, 04 March 2016 - 08:15 AM.
Moved to Am I Infected, PM sent new OP - Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users