Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Bitdefender 2016 bug?


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 r0th

r0th

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:28 AM

Posted 19 February 2016 - 10:20 PM

So I am currently using Malwarebytes Premium and Bitdefender Internet Security 2016. Malwarebytes runs perfectly fine but with Bitdefender the "Intrusion Detection" and "Active Threat Control" modules do not turn on. You can click on the X but it automatically switches it back. Does anyone know a fix to it? I don't think its a compatibility thing with Malwarebytes.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 quietman7

quietman7

    Bleepin' Janitor


  • Global Moderator
  • 51,590 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Virginia, USA
  • Local time:03:28 AM

Posted 19 February 2016 - 11:41 PM

You may want to read to this topic discussion.
.
.
Windows Insider MVP 2017-2018
Microsoft MVP Reconnect 2016
Microsoft MVP Consumer Security 2007-2015 kO7xOZh.gif
Member of UNITE, Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators

If I have been helpful & you'd like to consider a donation, click 38WxTfO.gif

#3 r0th

r0th
  • Topic Starter

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:28 AM

Posted 20 February 2016 - 12:09 AM

I've read it but it doesn't seem to exactly relate to my situation. If they shouldn't cause conflicts then what would cause the modules not to work?



#4 quietman7

quietman7

    Bleepin' Janitor


  • Global Moderator
  • 51,590 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Virginia, USA
  • Local time:03:28 AM

Posted 20 February 2016 - 07:36 AM

Malwarebytes Anti-Malware works well and should run alongside other antivirus software without problems. However, in some cases (as noted by others in that discussion topic) you may need to add exclusions for both the anti-virus and Malwarebytes in their respective exclusions list to resolve problems.

If that does not help, then you may want to contact and ask Bitdefender Support...
.
.
Windows Insider MVP 2017-2018
Microsoft MVP Reconnect 2016
Microsoft MVP Consumer Security 2007-2015 kO7xOZh.gif
Member of UNITE, Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators

If I have been helpful & you'd like to consider a donation, click 38WxTfO.gif

#5 r0th

r0th
  • Topic Starter

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:28 AM

Posted 21 February 2016 - 12:24 AM

I guess uninstalling both Malwarebytes and Bitdefender completely and reinstalling them made it work. I installed Bitdefender first, and when trying to install Malwarebytes it quit itself. I had to install it in safe mode but both work completely fine.



#6 quietman7

quietman7

    Bleepin' Janitor


  • Global Moderator
  • 51,590 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Virginia, USA
  • Local time:03:28 AM

Posted 21 February 2016 - 07:56 AM

Glad to hear you got things working properly.
.
.
Windows Insider MVP 2017-2018
Microsoft MVP Reconnect 2016
Microsoft MVP Consumer Security 2007-2015 kO7xOZh.gif
Member of UNITE, Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators

If I have been helpful & you'd like to consider a donation, click 38WxTfO.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users