Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Wireless IP camera gmail not working anymore


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 ickibob

ickibob

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:26 PM

Posted 13 February 2016 - 07:51 PM

So I've had this wansview camera and it seemed like it took me forever to figure it out. I've tried all TLS/STARTLS port configurations. I've tried my outlook account made a GMX mail account and nothing is working. I know it used to work because I still have the e-mails it sent me in my inbox from about a week ago. I accidentally unplpugged it and it lost all info. So I got it working again but cannot figure out the e-mail settings. I have not touched any of the settings in my gmail and allow less secure apps is turned on. Do I need to be connected to the camera through my LAN and not remotely. This is just driving me up the wall. When I hit test it opens a new page and the text "test...." appears and nothing happens it will just eventually time itself out.  

 

 

zL9qr5V.jpg


Edited by ickibob, 13 February 2016 - 08:09 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users