Jump to content


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.

Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.


Very strange graphics problems in all browsers

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Langeveldt


  • Members
  • 1 posts
  • Local time:02:34 AM

Posted 06 February 2016 - 08:13 AM

Hi all


I am having some issues with all my web browsers (I've tried them all).  Strange graphical artefacts and a lot of stuff missing from pages. 


I have a Windows 10 and a GeForce 970 card with latest drivers.


Everything seems to be working fine other than this.  I've run a Malwarebytes scan which reported back with nothing.


Here is what it all looks like.  I have no idea where to begin with this!  Seems like a load of buttons on my browser also cannot be seen.


Thanks for the help



Edited by Langeveldt, 06 February 2016 - 08:15 AM.

BC AdBot (Login to Remove)



#2 johnbrown


  • Members
  • 4 posts
  • Local time:09:34 AM

Posted 10 February 2016 - 06:01 PM

try reseting the browser


base on the what I am seeing your using google chrome


Settings > advance > reset

If same issue will happen try uninstalling and reinstalling it.



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users