Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Stutter in Game, Uknown cause, Proves to be a Challenge


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 TwinDenis

TwinDenis

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:49 PM

Posted 24 January 2016 - 07:19 AM

Hi, so I am trying for over a year to fix this, in my games there is a stutter that is constant, I played many games, heroes of the storm, smite, league of legends, witcher, and other stuff, all have the same thing.

I tried many different things, I have all the info you need to check on the issue, so its like a constant 30 fps view but my games runs at 60 fps, it also hiccups, for heroes of the storm and lol it does that more aggressively when minions are spawned the first time and then it gets worse. Happens regardless of in or out of game graphics settings or sound settings, dpc latency and drivers are optimized as well.

So below will be some tests, benchmarks and more information about the system.

Using speccy:

http://s12.postimg.org/5aql84dt9/MA_Specs.png

HDD info: http://s29.postimg.org/oa6h7937r/burdeelllalallo.png

HDD benchmark 1: http://www.techpowerup.com/forums/attachments/hddddddddddddeeeeeeeejiiiiiin-png.71358/

HDD benchmark 2: http://s27.postimg.org/r5q03fu4z/pppppppppppppppppppppppppipi.png

Gpu test GPU-Z 1: http://img.techpowerup.org/160123/gpuu-uuu-uu-uuuuu-2.png

Gpu test GPU-Z 2: http://img.techpowerup.org/160123/scaaaaaaaaaaaaaaamjbb.png

GPU Afterburner Graph with vsync: http://img.techpowerup.org/160123/1111111111.png

Gpu Afterburner Graph without vsync:

part1: http://www.techpowerup.com/forums/attachments/one-png.71354/

part2: http://www.techpowerup.com/forums/attachments/two-png.71355/

part3: http://www.techpowerup.com/forums/attachments/three-png.71356/

part4: http://www.techpowerup.com/forums/attachments/four-png.71357/

 

so thats all the info I could provide so far, I also ran dell diagnostics for through ram test as well as the windows test for memory and passed both of them.

 

Thanks.


Edited by TwinDenis, 24 January 2016 - 07:40 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users