Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Black Screen After Overclocking


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 newbi4life

newbi4life

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:12 AM

Posted 14 January 2016 - 11:38 AM

I was just overclocking my gigabyte r9 380 and I set the overclock and my screen is black. I cant turn off the system or do anything on it. Its been like this for 10 minutes so far. I didn't touch the voltage on it. It was blinking black after overclocking before and I should have stopped there probably but I thought it was normal because it was happening even at low increases such as 10mhz. I haven't tried plugging the HDMI port into the Motherboard instead of the GPU but I don't want to damage anything. Is that safe to do? 



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 newbi4life

newbi4life
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:12 AM

Posted 14 January 2016 - 11:49 AM

Fixed now



#3 Captain_Chicken

Captain_Chicken

  • BC Advisor
  • 1,366 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:02:12 AM

Posted 15 January 2016 - 08:27 AM

How did you fix it?
Happy computing!

Computer Collection:

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

#4 newbi4life

newbi4life
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:12 AM

Posted 15 January 2016 - 09:37 AM

I just held the power button for a rather unusually long time and it shut off and the oc reset when i restarted it






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users