Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

I AM HAVING NETWORK ADAPTER ISSUES


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 KhalilB27

KhalilB27

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 06 January 2016 - 06:26 AM

I can see my WIFI adapter in my device manager but when I go to enable it from adapter options I cant find it there.Attached File  ADPTRS.PNG   153.54KB   0 downloadsAttached File  DVMGR.PNG   288.01KB   0 downloadsAttached File  PC.PNG   307.79KB   0 downloads



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Kilroy

Kilroy

  • BC Advisor
  • 3,377 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Launderdale, MN
  • Local time:05:23 PM

Posted 06 January 2016 - 06:38 AM

Uninstall the adapter from Device Manager and reboot the machine.  Normally this will reinstall the adapter and it will work.



#3 KhalilB27

KhalilB27
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 06 January 2016 - 12:22 PM

Tried uninstalling and rebooting but to no avail.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users