Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Second monitor not being detected


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 InsaneFalling

InsaneFalling

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 25 December 2015 - 05:23 PM

I have 2 AOC e2250Swda monitor's, and they were both working perfectly fine for about 8 months now, one is in the gpu, the other in my mobo (i know it's not recommended but i don't have 2 slots available for my second, it has 1 dvi, 1 hdmi, and 2 displayports, my monitor's are dvi/vga :/) anyway, i has uninstalled my drivers, and reinstalled them because i was having an issue on a game, and it was recommended to do so, but it seems to have created more issues, the screen connected to my gpu is working fine, both screens work in the gpu, and both cables work fine, i tried both screens through vga and dvi on my mobo and neither work, but that seems to be the only issue, my sound is working, my usb's are working, everything else is fine



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users