Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

TAP Windows Adapter 9.0 on Vista...no install???


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 jake21

jake21

  • Members
  • 369 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:08:37 PM

Posted 16 December 2015 - 07:36 PM

Trying to get TAP WINDOWS ADAPTER 9.0 to run on Vista. I can see it is installed in the device manager, but it has the YELLOW SIGN, showing it is not operating. I tried to find a driver and download, but it still will not work. Any idea why this will not install a driver? I have stopped antivirus, firewalls,etc. I even tried starting with F8, so no driver signature was required... Still no luck

Edited by jake21, 16 December 2015 - 07:37 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Chris Cosgrove

Chris Cosgrove

  • Moderator
  • 6,551 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Local time:01:37 AM

Posted 22 December 2015 - 05:28 PM

Have a look at this topic on another site. It appears that this adapter/driver is only required under some conditions, see #3 :-

 

http://forums.comodo.com/install-setup-configuration-help-cis-b137.0/-t53019.0.html

 

Chris Cosgrove






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users