Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Windows Installation Problem


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Shriyans1

Shriyans1

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 06 December 2015 - 06:46 AM

Hello Friends.
I am new to this website and i have a problem regarding installing my windows.

When the Setup Asks me to select the drive in which i have to install the OS, I do not get any options to select.

I am not able to select the drive and i just get the information that I will need Storage Drivers.

I have looked on the internet and have found no working Solutions.

I have tried installing Windows 7 Ultimate and Windows 8.1
But no use.

I need help. Thanks in advance.

Edited by Queen-Evie, 06 December 2015 - 07:12 AM.
moved from Introductions


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 richcbro

richcbro

  • Members
  • 375 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:11:36 PM

Posted 06 December 2015 - 07:29 AM

Clean install or upgrade installation? Do you make sure the drive is connected to the motherboard?


CPU: Intel i7-8700K 5.3 GHz ------ RAM: 32GB TridentZ 3600 MHz CL16 ----- Motherboard: Asus ROG Maximus X Formula ----- GPU: Zotac GTX 1080 Ti Amp! Extreme ----- Storage: Samsung 960 Pro 1TB -- Samsung 850 Pro 2TB x4


#3 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,090 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:10:36 AM

Posted 06 December 2015 - 07:40 AM

System manufacturer and model?

 

If self-built system...motherboard manufacturer and model?

 

Louis



#4 waynesc

waynesc

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 07 December 2015 - 11:45 AM

Mine is acer aspire 5251-1805



#5 dudeage

dudeage

  • Members
  • 175 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:36 AM

Posted 07 December 2015 - 11:49 AM

At this point the 1st step I would recommend something similar to batman1234.  

 

Cut all power sources to the laptop - take out the battery and unplug your AC Adapter - then reseat the hard drive.  

 

Your system may not be detecting it, in which case that might actually solve that issue.  






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users