Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Error code.. Cumulative Update for Windows 10 Version 1511 for x64-based System


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 Jim-Bo

Jim-Bo

  • Members
  • 129 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Oklahoma
  • Local time:02:24 AM

Posted 04 December 2015 - 06:02 AM

Question/advice please

I get ( Cumulative Update for Windows 10 Version 1511 for x64-based Systems (KB3116908) Error when trying to download Tried all I know...Have two desktops and other updated fine...Any help would be greatly appreciated...Thanks...Jim



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 richcbro

richcbro

  • Members
  • 375 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:24 PM

Posted 04 December 2015 - 08:26 AM

What is the error code?


CPU: Intel i7-8700K 5.3 GHz ------ RAM: 32GB TridentZ 3600 MHz CL16 ----- Motherboard: Asus ROG Maximus X Formula ----- GPU: Zotac GTX 1080 Ti Amp! Extreme ----- Storage: Samsung 960 Pro 1TB -- Samsung 850 Pro 2TB x4


#3 Plumber

Plumber

  • Members
  • 409 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Eastford,CT. United States
  • Local time:04:24 AM

Posted 04 December 2015 - 08:46 AM

Same here,don't get an error code but it hangs at 95% when trying to download it.



#4 Jim-Bo

Jim-Bo
  • Topic Starter

  • Members
  • 129 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Oklahoma
  • Local time:02:24 AM

Posted 04 December 2015 - 09:12 AM

What is the error code?

 

Error code: (0x80070570)



#5 richcbro

richcbro

  • Members
  • 375 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:24 PM

Posted 04 December 2015 - 09:39 AM

It seems like a known issue: http://www.infoworld.com/article/3011581/microsoft-windows/cumulative-update-kb-3116908-for-windows-10-version-1511-triggers-errors.html

 

You can follow this website to fix this issue, but it doesn't always work.


Edited by batman1234, 04 December 2015 - 09:40 AM.

CPU: Intel i7-8700K 5.3 GHz ------ RAM: 32GB TridentZ 3600 MHz CL16 ----- Motherboard: Asus ROG Maximus X Formula ----- GPU: Zotac GTX 1080 Ti Amp! Extreme ----- Storage: Samsung 960 Pro 1TB -- Samsung 850 Pro 2TB x4


#6 richcbro

richcbro

  • Members
  • 375 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:24 PM

Posted 04 December 2015 - 09:42 AM

Same here,don't get an error code but it hangs at 95% when trying to download it.

If it hangs when downloading, might be the problem with your internet connection. Please check your internet connection.


CPU: Intel i7-8700K 5.3 GHz ------ RAM: 32GB TridentZ 3600 MHz CL16 ----- Motherboard: Asus ROG Maximus X Formula ----- GPU: Zotac GTX 1080 Ti Amp! Extreme ----- Storage: Samsung 960 Pro 1TB -- Samsung 850 Pro 2TB x4


#7 Jim-Bo

Jim-Bo
  • Topic Starter

  • Members
  • 129 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Oklahoma
  • Local time:02:24 AM

Posted 04 December 2015 - 09:47 AM

 

Same here,don't get an error code but it hangs at 95% when trying to download it.

If it hangs when downloading, might be the problem with your internet connection. Please check your internet connection.

connection workin...Thanks

 



#8 Plumber

Plumber

  • Members
  • 409 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Eastford,CT. United States
  • Local time:04:24 AM

Posted 04 December 2015 - 10:38 AM

Internet connection is fine-high speed always.



#9 Jim-Bo

Jim-Bo
  • Topic Starter

  • Members
  • 129 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Oklahoma
  • Local time:02:24 AM

Posted 04 December 2015 - 06:30 PM

Thanks for all the replies...I finally took the hard road and reset windows-10. Uodated fine after that....Thanks again....Jim



#10 richcbro

richcbro

  • Members
  • 375 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:24 PM

Posted 04 December 2015 - 11:44 PM

Thanks for all the replies...I finally took the hard road and reset windows-10. Uodated fine after that....Thanks again....Jim

Glad it worked.

 

Internet connection is fine-high speed always.

Can you try to download from Microsoft Update Catalog and install it? (Work on Internet Explorer only)


Edited by batman1234, 04 December 2015 - 11:50 PM.

CPU: Intel i7-8700K 5.3 GHz ------ RAM: 32GB TridentZ 3600 MHz CL16 ----- Motherboard: Asus ROG Maximus X Formula ----- GPU: Zotac GTX 1080 Ti Amp! Extreme ----- Storage: Samsung 960 Pro 1TB -- Samsung 850 Pro 2TB x4


#11 Plumber

Plumber

  • Members
  • 409 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Eastford,CT. United States
  • Local time:04:24 AM

Posted 05 December 2015 - 02:29 PM

FWIW,I logged out and logged back in again and that update downloaded and installed fine.



#12 Jim-Bo

Jim-Bo
  • Topic Starter

  • Members
  • 129 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Oklahoma
  • Local time:02:24 AM

Posted 05 December 2015 - 03:13 PM

 

Thanks for all the replies...I finally took the hard road and reset windows-10. Uodated fine after that....Thanks again....Jim

Glad it worked.

 

Internet connection is fine-high speed always.

Can you try to download from Microsoft Update Catalog and install it? (Work on Internet Explorer only)

 

Yes, I did try Microsoft cat...Thank you...Jim



#13 Jim-Bo

Jim-Bo
  • Topic Starter

  • Members
  • 129 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Oklahoma
  • Local time:02:24 AM

Posted 05 December 2015 - 03:14 PM

FWIW,I logged out and logged back in again and that update downloaded and installed fine.

This I did not try,,,I will try and remember if it does it again...Resetting is a pain....Thank you...Jim






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users