Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Possible dumb question...5.25 bay installation


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 ghunt

ghunt

  • Members
  • 46 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:18 AM

Posted 01 December 2015 - 08:32 AM

I got an E-Power 450W 5.25 bay GPU power supply for my computer because the PSU is proprietary (HP Z400) and I wanted to be on the safe side for power draw especially since I got a video card that draws around 100W (GTX 950).

 

So, I got the E-power GPU yesterday. The instructions are a bad photocopy and pretty vague.

 

Is this thing supposed to be secured to the chassis somehow? It slides right into the bay, but I didn't see any screws or anything in the included cables and whatnot. It has holes in the side of its outside case but I can't tell if they're even supposed to be screw holes or not, and I can find precious little information about this unit online.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 ghunt

ghunt
  • Topic Starter

  • Members
  • 46 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:18 AM

Posted 02 December 2015 - 07:29 AM

Nevermind I figured it out...there were extra screws in the side of the chassis below the bays. I be dumb






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users