Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Monitor works with HDMI cable but will not with DVI


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 zextrah

zextrah

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:30 PM

Posted 30 November 2015 - 09:17 PM

Hello, my monitor [asus vg248qe] will launch windows just fine with an HDMI cable plugged into it from my GPU, but when I plug a DVI cable from my GPU to my monitor windows loads for maybe 10 seconds I can see windows then it shuts off and says no signal, I dont think the cable or the ports are bad because I can see windows and then it shuts off, I am running windows 10.

 

EDIT: I transferred my GPU to another slot in my mobo and windows launched fine for like 2 minutes then randomly shut off and says no signal.


Edited by zextrah, 01 December 2015 - 02:25 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dicke

dicke

    Paraclete


  • Members
  • 2,182 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Charlotte, NC
  • Local time:09:30 PM

Posted 01 December 2015 - 09:29 AM

Welcome,

What are the system specs? It might be a power problem or even a heat problem. I wouldn't rule out compatibility either.

 

Dick


Stay well and surf safe [stay protected]

Dick E





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users