Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

underlined urls don't work


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 winta

winta

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 30 November 2015 - 08:13 PM

I use windows 7 and Internet Explorer.  I connect to the internet but when an email or some other site has an underlined URL, I can click on it until the cows come home, but I never get to the new site.  Any suggestions?

 

Thanks.  I am not a computer whiz.

 

winta


Edited by hamluis, 01 December 2015 - 09:12 AM.
Moved from Win 7 to Web Browsing/Email - Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Queen-Evie

Queen-Evie

    Official Bleepin' G.R.I.T.S. (and proud of it)


  • Members
  • 16,485 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:My own little corner of the universe (somewhere in Alabama). It's OK, they know me here
  • Local time:04:46 PM

Posted 30 November 2015 - 08:44 PM

Hold down the ctrl key while clicking the link. (if that does not work, try the shift instead).

If the link opens one likely cause of the issue is an over-active pop-up blocker.

Others will have to offer suggestions for other causes.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users