Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

using team viewer app


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 palmac48

palmac48

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:16 PM

Posted 21 November 2015 - 02:56 PM

Hi bleeping computer experts.

I have downloaded team viewer program that is used to remotely connect a phone and computer to my phone, installed then registered but after following the link to active, I am receiving an error message " invalid token".

I would like to get partners Id / team viewer id to start using the software, please help for those that have used the software there before.

Thank you.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Jprocks

Jprocks

  • Members
  • 51 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:12:16 AM

Posted 22 November 2015 - 08:18 AM

Did you reply to the link straight away? This error sometimes comes up after not activating the link quick enough.



#3 palmac48

palmac48
  • Topic Starter

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:16 PM

Posted 22 November 2015 - 12:04 PM

yes. I replayed to the link a few minutes after receiving the email link.

#4 Jprocks

Jprocks

  • Members
  • 51 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:12:16 AM

Posted 23 November 2015 - 04:34 AM

What I would do is uninstall the Software and reinstall with fresh credentials. I know this is a bit long winded but could be quicker than trying to fix this issue. Or have you tried this already?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users