Jump to content


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.

Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.


Startup error

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 prescott1


  • Members
  • 13 posts

Posted 13 November 2015 - 02:20 PM

I recently scanned PC with hitmam pro and it deleted two .exe files, xNtKrnl.exe and xOsLoad.exe. After this I restarted windows but it was not able to boot anymore. There is loading screen says loading files then startup repair but when it restarts same thing goes. I tried restore option but it doesn't work. How to reinstall or restore removed files? Also can't go in safe mode.

Specs: Intel i7 4790k
16gb Ram
240 GB ssd Win
Win 7 64 Bit

Edited by Queen-Evie, 13 November 2015 - 04:07 PM.
moved from Windows 7

BC AdBot (Login to Remove)



#2 blueelvis


    Bleep Blop Bleep

  • Malware Response Team
  • 1,666 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Local time:08:29 PM

Posted 20 November 2015 - 04:55 PM

Hi prescott1 & Welcome to the forums,

Do you still need help with this? In case yes, kindly reply to this thread and I would be notified via email.

Are you running an unaltered copy of Windows 7? By that I mean, without any in built modifications?


Member of the Bleeping Computer A.I.I. early response team!

In case I have been helping you and you haven't received a reply from me in 48 hours, please feel free to PM me. Anything else? Still feel free to PM me :)

Did you read this? http://omgdebugging.com/5-tips-for-getting-the-best-bang-for-the-buck-at-fast-food-joints/

#3 prescott1

  • Topic Starter

  • Members
  • 13 posts

Posted 25 November 2015 - 08:37 AM

Hi blueelvis,
Kind people from this forum helped me to fix this problem. This issue is solved.

Thank you.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users