Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

dotnetnuke website malfunctioning after upgrade


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 hispaladin

hispaladin

  • Members
  • 245 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Middle of a corn field
  • Local time:04:41 PM

Posted 03 November 2015 - 10:06 AM

First off, is there anyone out there who knows there way around DNN website development?  I have a website that runs DNN and I have a few modules that I have designed to run on the website.  One of them vanished after upgrading the test server to DNN 7.4.2 from 7.3.  The module is still there but I cannot place it on a page.  If i try to put it on a page, or display the page where it already was I just see a blank page.  I cannot think of anything that would be triggering this problem in the module code so I am wondering if something changed in the DNN settings that is messing things up.  Even that has me stumped because all the other modules that I have built work just fine.  Any ideas are greatly appreciated and if anyone needs more info I will provide it as best I can.



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users