Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Event Viewer Issues


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 timw128

timw128

  • Members
  • 30 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:04 PM

Posted 02 November 2015 - 09:03 PM

Hello- I'm hoping I can get some help here with some issues in Event Viewer. First, some system info: Windows 7 Professional SP1 x64,

 

avast! Internet Security 2015.

 

I was trying to find a User Manual for my 1968 Ariens Sno Thro snowblower, searched online, clicked this link and got hit with some adware/malware.

 

After some effort, we got it all removed but things weren't quite working well with avast!. First, I do my banking on avast! Safe Zone browser, but now when I

 

click the icon in the taskbar, the browser opens and has a message stating "Safe Zone cannot read and write to its data directory- 'c:\sfzone_profile'".

 

And then there's the issues within Event Viewer (attached are copies of the details):

 

    Event 1530 User Profile Service (Warning)

 

    Event 6000 Winlogon (Warning)

 

    Event 8193 System Restore (Error)

 

We certainly would appreciate any help with these issues, and we thank you, in advance.

 

Kind Regards-

 

tim

 

    

Attached Files



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,545 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:05:04 PM

Posted 03 November 2015 - 12:13 PM

Please download MiniToolBox  , save it to your desktop and run it.
 
Checkmark the following checkboxes:
  List last 10 Event Viewer log
  List Installed Programs
  List Users, Partitions and Memory size.
 
Click Go and paste the content into your next post.
 
Also...please Publish a Snapshot using Speccy - http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic323892.html/page__p__1797792#entry1797792 , taking care to post the link of the snapshot in your next post.
 
Louis



#3 dc3

dc3

    Bleeping Treehugger


  • Members
  • 30,391 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Foothills of Northern Ca.
  • Local time:03:04 PM

Posted 03 November 2015 - 02:37 PM

Do you have Malwarebytes Antimalware Pro installed?

 

Try using the Last Known Good Configuration.  If this is a registry problem as the User Profile Service.txt indicates this may resolve this.


Family and loved ones will always be a priority in my daily life.  You never know when one will leave you.

 

 

 

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users