Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Dual ctrl-alt-del on login


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Christechie

Christechie

  • Members
  • 57 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:10:50 PM

Posted 30 October 2015 - 11:59 AM

Dell OptiPlex 7010 running Win 7 Pro and joined to a Domain.  About a week ago a strange thing started occuring when I log onto this PC.  Secure login is enabled, so I must enter Ctrl-Alt-Del.  After entering my password the screen immediately goes to the screen where you can choose:  Lock this computer, Switch User, Logoff, Change a password..., Start task manager.

 

It's as if I've pressed Ctrl-Alt-Del immdiately after entering my password, which I am not doing.  Any ideas on this and solutions for a fix?  Much appreciated.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Chris Cosgrove

Chris Cosgrove

  • Moderator
  • 7,007 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Local time:03:50 AM

Posted 01 November 2015 - 06:01 PM

Sticky keys on the keyboard ?  How about trying a different keyboard ?

 

Chris Cosgrove


I am going to be away until about the 22nd October. Time on-line will be reduced and my internet access may be limited. PMs may not be replied to as quickly as normal !


#3 Christechie

Christechie
  • Topic Starter

  • Members
  • 57 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:10:50 PM

Posted 05 November 2015 - 10:48 AM

It's not the keyboard.  I have one keyboard that controls 3 different PC's via Input Director and have had this setup for quite some time.  Logging onto the other 2 computers does not cause the same issue.  I will connect a separate keyboard to this problem PC, just to rule that out.

 

This scenario started about 2 weeks ago, out of the blue.  Any other suggestions are welcome!






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users