Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Explorer.EXE doesn't go away


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 Zak McKracken

Zak McKracken

  • Members
  • 54 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:40 PM

Posted 21 October 2015 - 07:16 AM

Hello,

 

today I turned on my computer, and I couldn't access any explorer window.

I received an error message with "Explorer.EXE" in the caption, and my network was disabled.

Note the CAPITAL letters of the extension.

 

So, I started combofix, it worked fine, it restored my network and explorer.exe

 

But every time I restart the computer, the same problem shows up again.

 

I tried to get rid of this with Malwarebytes Antimalware, Avast and Panda Antivirus, with no success.

The only program that temporary got rid of it is ComboFix.

 

I tried also to restore from a system point, but windows fails.

 

Can you help me to definetely get rid of this virus?

 

If it can help, attacched there is latest ComboFix log.

Thank you.

Attached Files

  • Attached File  log.txt   40.81KB   2 downloads

Edited by Zak McKracken, 21 October 2015 - 07:19 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 usasma

usasma

    Still visually handicapped (avatar is memory developed by my Dad


  • BSOD Kernel Dump Expert
  • 25,091 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Southeastern CT, USA
  • Local time:11:40 AM

Posted 21 October 2015 - 08:54 AM

I'd suggest posting over in the Am I Infected forum:  http://www.bleepingcomputer.com/forums/f/103/am-i-infected-what-do-i-do/
Please read the pinned topics at the top of the forum for instructions on how to post there.

 


My browser caused a flood of traffic, sio my IP address was banned. Hope to fix it soon. Will get back to posting as soon as Im able.

- John  (my website: http://www.carrona.org/ )**If you need a more detailed explanation, please ask for it. I have the Knack. **  If I haven't replied in 48 hours, please send me a message. My eye problems have recently increased and I'm having difficult reading posts. (23 Nov 2017)FYI - I am completely blind in the right eye and ~30% blind in the left eye.<p>If the eye problems get worse suddenly, I may not be able to respond.If that's the case and help is needed, please PM a staff member for assistance.

#3 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,133 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:10:40 AM

Posted 21 October 2015 - 04:35 PM

OP reposted in AII.

 

This topic is closed to avoid confusion.

 

Louis






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users