Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

i have a bug


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 leejones

leejones

  • Members
  • 24 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:07 PM

Posted 08 October 2015 - 02:18 AM

a few years ago i asked for help , the problem was not fixed .. i don't blame this site just the tool -combofix- it did not fully run

, also my computer was a few years old (almost 10 years old)

 

im pretty sure my computer is hacked ..  tried everything (bought 7 computers one after the other hoping a new computer would solve it  , even changed ip, networks and that did not fix it

 

the things that been happening include -slow typing at times -scrolling is jerky/jumpy -video plays up slow/just strange at times

 

-my computer refreshes itself ... (this just happened while trying to write this the first time) (happens every few months)

 

-windows (not the os) open\closes slowly some times

 

-and a few other smalls issues

 

 

 

before this it was really bad but now im on a new computer, it just does the ^above^ now

 

 

but now i learned just to deal with it (passwords still work ,bank account is ok)

 

 

btw (ip is cable, 4mb computer (few years ago was using an 8mb computer, same issues)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

now my problem is at the end of last month i took my computer to the shop for a repair (had another bug)

it was fixed (kind of) i had to factory reset my computer ...... the hp audio enhancer was disable 

 

after reset the mouse was moving erratically (tried mouse pad,other mouses still the same)

 

i think my hp recovery partition is infected

 

 

before i came here i ran over 20 anti programs (some in  compatibility mode , here is what i ran in no order ( i don't remember the file names it found)

 

-tdsskiller (found nothing)

 

-SUPERAntiSpyware (found 2 pups)

 

-stinger by mcafee (found nothing)

 

-rootkitremover by mcafee (found nothing)

 

-RootkitBuster by trend micro ( ran in a second not sure if it worked but found nothing)

 

-panda anti-rootkit (found nothing)

 

-panda cloud scanner (found 2 malware items, i removed them)

 

-NPE (norton power eraser) (found nothing)

 

-norton it's pre-installed  (found nothing)

 

-mwav by escan (found nothing)

 

-mbar (found nothing)

 

-mbam (found 86 items (this was when the bug installed itself   .. since then nothing)

 

-JRT (found nothing)

 

-HitmanPro (found nothing)

 

-herdProtect (found 2 items 1 i removed the other was a system file , it found some other system files also)

 

-F-SecureOnlineScanner (found nothing)

 

-eset oline scanner (found nothing)

 

-Emsisoft free trial (found two items)

 

-Emsisoft emergencykit (found nothing)

 

-Trend Micro Anti-Ransomware Tool (found some things but they look legit so did not remove)

 

-drweb cureit (found nothing)

 

-mse (the pre-installed one (keeps finding one file infected but keeps saying my pc is clean)

 

-adwcleaner (found nothing)

 

-RogueKiller ( found 2 items deleted them, lost internet connection, was forced to refresh whole pc)

 

 

most all were ran in safe mode and or installed in safe mode, all were ran in normal mode

------------------------------------------------------------------------------

 

 

now it's back like it was before i ran these tools

 

 

i will run everything asked to try to fix it .. just not avast ....

 

 

 

i think what caused the issue (hacker maybe) that will not go away was a infected avast download

 

avast+boot time scan ..... then computers were never the same again

 

 

 

-----------------------------------------------------------------

 

sorry was a long post,rushed (wanted to type this before my computer refreshed again)

 

 

 

--------------------------------------------------------------------

 

forgot to say -i use windows 8 (last time i was forced to upgrade to 8.1 ... so it may change)

 

,also wanted to say the tech that help me years ago was very helpful it was just -combfix- that would not work

 

 

 

 

but i would try combofix again

 

 

 

----------------------------------------------------



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 boopme

boopme

    To Insanity and Beyond


  • Global Moderator
  • 73,344 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:NJ USA
  • Local time:10:07 PM

Posted 08 October 2015 - 06:19 PM

Hello leejones
 
Please repost your info here Virus, Trojan, Spyware, and Malware Removal Logs
 
Include your RogueKiller log also ComboFix.

You should not run ComboFix and RogueKiller on your own.​

Edited by boopme, 08 October 2015 - 06:21 PM.

How do I get help? Who is helping me?For the time will come when men will not put up with sound doctrine. Instead, to suit their own desires, they will gather around them a great number of teachers to say what their itching ears want to hear....Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users