Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No Monitor Signal


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Rahfal

Rahfal

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 03 October 2015 - 01:40 PM

Hi everyone,

I have a CyberPower PC with a MSI Z97 PC Mate motherboard, Nidia GTX 960 GPU, i7 quad processor @4.0 speed, 16GB ram, and an ANTG APED-950FC power supply.


While playing some games my computer would randomly restart. A couple days later, the monitor says no signal. I have taken out the CMOS battery as well as reset bios through the jumper and no change. I tried the HDMI cable in another device and it works fine.

There's no indication it even gets to bios as I use to be able to push the power button while bios started and it would shut off. Now, I have to hold it down for like 10 seconds.

Is this a power unit failure if not, what do you think could fix it? Im hoping not a motherboard issue.

Thank you for your time and help!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jhayz

jhayz

  • BC Advisor
  • 6,922 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:03:02 PM

Posted 06 October 2015 - 01:30 AM

Try using a known brand power supply as a start Rahfal and by the way, Welcome to the Bleeping Computer Community. :welcome:


Tekken
 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users