Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Opening a link in a new tab and getting code.


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 RedneckGinger95

RedneckGinger95

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:02 AM

Posted 29 September 2015 - 12:24 AM

Ok so my dad has been having this happen randomly. He will click on a link on a website and when it opens in a new tab it will start to load normally and then the whole site will change to a code view. Now it isn't always on the same base site and it's not every single link. An example, he tried to open a link on Pinterest and it goofed, but he went to another link on Pinterest and it was just fine. He's tried to refresh the pages only for them to refresh as code. He's tried to reopen the link only for it to do the exact same thing. He has also completely quit the browser and reopened Pinterest and went back to the link with no avail. He is using Firefox. If anyone knows what is causing this and how to fix it or could point me in the right direction to fixing it, that would be much appreciated! Thank you in advance for any help that you can provide.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users